Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogtepunten 2021

copiloten.png

Copiloten

In 2021 bundelde SCK CEN meer dan ooit de krachten met partners over de hele wereld om baanbrekende vooruitgang in de samenleving te stimuleren. Vergelijk het met twee copiloten. Twee partners die hun expertises laten samensmelten en elkaar blindelings vertrouwen om projecten te doen landen.

- Belgische partnerschappen
- Europese partnerschappen
- Internationale partnerschappenGroei verankeren door samen te werken

Ervaring heeft ons geleerd dat we groei pas écht kunnen verankeren door samen te werken. Wie baanbrekende maatschappelijke wonderen wil verrichten, heeft nood aan een copiloot – een partner die een visie deelt, maar een andere vakdiscipline beheerst. Kortom: twee partners, twee specialisaties, één doel en de uitdrukkelijke wil om te delen.

En onze wil om te delen, is groot. In 2021 hebben we tal van partnerschappen gesloten. Dit jaarrapport bundelt al deze partnerschappen die van onschatbare waarde zijn, en laat u kennismaken met onze dierbare copiloten.

Lees het volledige voorwoord >>
Netwerkend valoriseren

1 + 1 = 3

SCK CEN heeft veel kennis. Om de kennis te laten renderen, reiken we uit naar zowel onderzoeksinstellingen als industrie.


SCK CEN - Jaarverslag Highlights (2022)

Projectstatus

Koers naar de toekomst

In de jaren ’50 werd SCK CEN opgericht om de toepassingen van kernenergie te bestuderen, maar we hebben onze kennis sindsdien uitgebreid tot een breed gamma aan onderzoeksdomeinen en projecten. Elk met een sterk toekomstgerichte en internationale focus. MYRRHA, NURA en RECUMO zijn de grootste projecten van SCK CEN, waarmee het in de nabije en verdere toekomst een beduidend verschil wil maken. Hoog tijd om, naar jaarlijkse gewoonte, de status van die projecten aan te stippen.

Bekijk de projectstatus

SCK CEN in kerncijfers

Klik hier

Benieuwd naar voorgaande jaarverslagen?

Lees de vorige edities

Deel deze pagina