Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten

Jouw nucleaire activiteit is onze zorg

Ben je actief in de nucleaire sector of werk je regelmatig met producten en toestellen die in aanraking komen met radioactiviteit? Dan kan je rekenen op de expertise en ervaring van SCK CEN. We staan je bij in R&D-activiteiten of bieden ondersteuning bij de productie: zowel bij kleine als grote vragen, alleen met jouw bedrijf of in samenwerking met meerdere partners.

Ontdek onze services volgens de activiteiten waarin je actief bent:

 • 2019_SCK CEN - Lageradioactiviteitsmetingen - mens

  Medische toepassingen

  Van dosimetrische diensten en de productie van radio-isotopen tot radiochemische analyses, stralingsbescherming en kankerbestrijding dankzij NURA: onze dienstverlening is divers en ijzersterk.

  Meer informatie
 • SCK CEN - Nieuwe reactoren en splijtstoffen (2019)

  Nucleaire toepassingen

  SCK CEN voert materiaaltesten uit, doet voor of samen met jou onderzoek naar splijtstoffen, adviseert bij de verwerking van radioactief afval, ondersteunt bij de ontmanteling en decontaminatie van installaties en is jouw partner voor de instrumentatie en kalibratie.

  Meer informatie
 • 2019_SCK CEN - Lageradioactiviteitsmetingen-banner

  Analyses & testing

  Analyses en metingen laten uitvoeren op eigen monsters of ter bescherming van medewerkers kan absoluut bij SCK CEN. Van dosimetrie tot kalibratie, lageradioactiviteitsmetingen en radiochemische analyses: we hebben de expertise en tools in huis om je persoonlijk bij te staan en de samenstelling van jouw materiaal volledig te achterhalen.

  Meer informatie
 • SCK CEN - Infrastructuur BR2 (2019)

  Bestralingsdiensten

  SCK CEN blinkt uit in de productie van gedopeerd silicium. Daarnaast produceren we diverse radio-isotopen voor industrieel gebruik en bieden we specifieke bestralingsdiensten op maat aan.

  Meer informatie
 • SCK CEN - Consultancy (2019)

  Consultancy

  Een specifieke vraag? Onze experts zijn van alle nucleaire markten thuis. Schakel SCK CEN in als sparringpartner of adviseur bij je eigen activiteiten.

  Meer informatie
 • SCK CEN - Onze verantwoordelijkheid (2019)

  Partnerships

  SCK CEN is als nuclear research center altijd geïnteresseerd om de handen in elkaar te slaan voor wetenschappelijk onderzoek dat te maken heeft met ioniserende straling en/of de effecten ervan.

  Meer informatie

Op zoek naar meer informatie of een oplossing op jouw maat?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina