Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

SCK CEN is gevestigd op twee locaties: het onderzoekscentrum in Mol en de maatschappelijke zetel in Brussel.

Niet gevonden wat je zocht of wens je meer uitleg?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FAQ

 • Auto

  Het adres luidt ‘Boeretang 200, 2400 Mol’. Twee naburige straten – Boeretang en Lichtstraat – zijn echter enkel toegankelijk voor medewerkers van SCK CEN, VITO en Belgoprocess. Om hier gemakkelijk te geraken, raden we daarom aan om de kruising ‘Gravenstraat’ en ‘Boeretang’ als bestemming in je GPS in te geven. Onze site staat ook met onderstaande bordjes aangegeven.

  Parkeren kan aan de hoofdingang. Word je in het Lakehouse verwacht? Dan sla je vlak voor de hoofdingang rechtsaf en volg je het bordje ‘Lakehouse’. Daar is ook voldoende parking voorzien.

  Openbaar vervoer

  SCK CEN ligt op ongeveer zes kilometer afstand van het treinstation in Mol. Er is geen busverbinding. Je kan in het station wel een Blue-bike huren om die laatste kilometers af te leggen.

  Opgelet: Sinds eind 2019 is de Lichtstraat enkel nog toegankelijk voor medewerkers van SCK CEN, VITO en Belgoprocess. Fiets tot aan de brug in Mol-Donk, steek het kanaal over en rijd via het jaagpad langs het kanaal. Je steekt de eerstvolgende brug weer over om op je bestemming te geraken.

 • Auto

  In de ondergrondse parking van het gebouw zijn enkele plaatsen voor SCK CEN gereserveerd. Die plaatsen zijn aangeduid met “SCK CEN reserved visitors”. Bezoekers zonder toegangsbadge kunnen er tussen 8 uur en 18 uur parkeren. De ingang van die parking ligt net vóór de rotsblok met vermelding “CFE”. Om de parking te kunnen betreden, bel je aan. Om de parking te verlaten, krijg je een speciaal muntstuk. Het is niet mogelijk om vooraf een plaats te reserveren.

  Openbaar vervoer

  Onze maatschappelijke zetel ligt in Oudergem, maar is met het openbaar vervoer vlot te bereiken. Je neemt de trein naar Brussel-Centraal en stapt over op metrolijn 5 richting Herrmann-Debroux. Na 15 minuten heb je de halte, en tevens eindstation van die metrolijn, bereikt. Van hieruit is het nog 200 meter wandelen.

 • Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn, kan je ons altijd per mail bereiken via info [at] sckcen [dot] be. Wij beantwoorden jouw mail zo snel mogelijk.

Deel deze pagina