Overslaan en naar de inhoud gaan

Scientific visits

Als professional in het werkveld wil je je wetenschappelijke, technische kennis en/of vaardigheden actualiseren en scherp stellen.
Loop daarvoor stage bij SCK CEN in diverse vakgebieden waarin we een jarenlange expertise hebben opgebouwd.

2019_SCK CEN - scientific visits - interns

Tijdens een wetenschappelijke stage breng je een bepaalde periode door in de laboratoria van SCK CEN in Mol onder toezicht van een SCK CEN-expert. Die mentor is voor jou verantwoordelijk gedurende de hele periode van je stage en begeleidt je onder meer bij de experimenten die je in onze laboratoria uitvoert.

2019_SCK CEN - MSc en BSc theses & stages - apply

Hoe stel ik me kandidaat?

Je stelt je online kandidaat voor een wetenschappelijke stage via het tabje ‘Beschikbare onderwerpen’. Let erop dat je alle nodige informatie invult, want pas dan wordt je aanvraag behandeld. De goedkeuring van je kandidatuur gebeurt door de SCK CEN Academy en is onder andere afhankelijk van de beschikbaarheid van onze experts en laboratoria tijdens de doorgegeven periode. Via e-mail houden we je op de hoogte van de status van je aanvraag.

Opgelet: De kennisdeling met landen die het non-proliferatieverdrag niet hebben ondertekend of waarvan de reputatie inzake de vreedzame toepassingen van radioactiviteit, de wetenschappelijke integriteit of het respect voor de economische regels in een internationale context in vraag wordt gesteld, is in strijd met de belangen en waarden van SCK CEN. De evaluatie van de kandidatuur gebeurt geval per geval op basis van een continue interactie met het FANC (het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle in België) en het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Contacteer SCK CEN Academy voor meer informatie

Beschikbare stageonderwerpen

Een lijst met beschikbare onderwerpen voor stages wordt voortdurend bijgewerkt op onze website. Solliciteren kan via de voorziene knop in de beschrijving.

Beschikbare scientific visits

Beschikbare wetenschappelijke stages via IAEA (enkel op uitnodiging)

Beschikbaar wetenschappelijk vrijwilligerswerk (sabbatical)

Hoe stel ik me kandidaat?

Je stelt je online kandidaat voor wetenschappelijke stage via het tabje ‘Beschikbaar onderzoek’. Let erop dat je alle nodige informatie invult, want pas dan wordt je aanvraag behandeld. De goedkeuring van je kandidatuur gebeurt door SCK CEN Academy en is onder andere afhankelijk van de beschikbaarheid van onze experts en laboratoria tijdens de doorgegeven periode. Via e-mail houden we je op de hoogte van de status van je aanvraag.

Op zoek naar meer informatie?

Contacteer ons

Deel deze pagina