Overslaan en naar de inhoud gaan

Carrière

Druk je stempel op de wereld

Bij SCK CEN werken pioniers. Pioniers die nieuwe kennis en innovatieve toepassingen ontwikkelen. Pioniers die kernwetenschap inzetten om onze maatschappij te verbeteren. Elke dag gaan we voor onze doelen en vergroten we onze expertise – gedreven door een onvermoeibare ambitie. Hier werken en leven we in een wereld van unieke kerntechnologie, open discussies en boeiende ontdekkingen. Nooit alleen, wel met gedreven en leergierige collega’s.

Een job bij SCK CEN is:

 • Sluit je aan bij een internationale gemeenschap die steeds over de nieuwste technologie beschikt. Een gemeenschap die samenwerking boven competitie verkiest en feiten boven meningen.

 • SCK CEN geeft je de kans om mee te werken aan ambitieuze projecten om je expertise te ontwikkelen. Het gaat zelden snel en eenvoudig, maar het is altijd de moeite waard.

 • Sluit je aan bij een internationale gemeenschap die steeds over de nieuwste technologie beschikt. Een gemeenschap die samenwerking boven competitie verkiest en feiten boven meningen.

Join the frontier - Careers SCK CEN (2018)

Een job bij SCK CEN is:

jouw kans om de samenleving te verbeteren, grenzeloos door te groeien en deel te worden van het geheel.
 

Vind jouw job

Word een pionier

 • Werken als onderzoekers bij SCK CEN (2019)

  Onderzoeker

  Ontwikkel, realiseer of ondersteun onderzoeksprojecten die complexe wetenschappelijke en technologische vraagstukken proberen op te lossen.

  Ontdek meer

 • Werken aan het beheer en de ondersteuning bij SCK CEN (2018)

  Management & Ondersteuning

  Draag bij tot interessante projecten dankzij je ervaring in management, HR, ICT, labotechnieken, veiligheid of onderhoud.

  Ontdek meer

 • Een job bij SCK CEN (2018)

  Ingenieur

  Zet jouw theoretische kennis en praktisch inzicht in om tastbare oplossingen aan te bieden.

  Ontdek meer

Projecten

 • MYRRHA - SCK CEN (2019)

  MYRRHA

  MYRRHA is een veelzijdige onderzoeksinfrastructuur, maar bovenal een unicum. Het is ’s werelds eerste onderzoeksreactor die door een deeltjesversneller wordt aangedreven.

  Meer informatie

 • SCK CEN - NURA (2019)

  NURA

  Met NURA verstevigt SCK CEN aanzienlijk zijn bijdrage in de strijd tegen kanker. Door zijn kennis en expertise op het vlak van radiofarmaca te bundelen, draagt NURA bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie therapeutische radiofarmaca.

  Meer informatie

 • 2023_SCKCEN_RECUMO

  RECUMO

  Met het publiek-publiek partnerschap RECUMO reiken SCK CEN en het Nationaal Instituut voor Radio-Elementen (IRE) elkaar de hand. SCK CEN zal zowel de huidige als de toekomstige hoogradioactieve restanten zuiveren en zo de opslag laten slinken.

  Meer informatie

 • INSPIRATION-project (2019)

  Andere projecten

  Meer dan 100 nucleaire technologie- en onderzoeksprojecten vinden plaats bij SCK CEN en rekenen dagelijks op onze innovatieve accommodatie en doorgedreven ondersteuning.

SCK CEN - Opleiding bij Academy (2019)

PhD theses & postdocs

Ben je op zoek naar thesisonderwerpen die aansluiten bij de onderzoeken van SCK CEN? Of betekent de volgende stap in je carrièrepad een postdoctorale functie? Dan begeleiden we je graag vanuit onze onderzoeksinstelling.

Meer weten

Leven & werken

 • SCK CEN - Infrastructuur BR3 (2019)

  Werken bij SCK CEN

  Benieuwd hoe het is om te werken bij SCK CEN in Mol? Kom mee en ontdek een unieke onderzoeksinstelling die haar medewerkers talloze extra mogelijkheden biedt.

  Meer weten

 • Gemeente Mol (2020)

  Leven in Mol

  Met 114 km2 is Mol de grootste gemeente in de provincie Antwerpen – na Antwerpen zelf. Daarnaast is het een van de meest internationale gemeentes in België met meer dan 130 verschillende nationaliteiten.

  Meer weten

 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst residentiewijk Boertang Mol (2018)

  Leven in België

  Voordat je als nieuwkomer aan de slag kan bij SCK CEN, moet je de nodige administratieve stappen ondernemen. Meer informatie over huisvesting, onderwijs en transport, kan je terugvinden op de pagina Leven in Mol.

  Meer weten

Deel deze pagina