Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleidingen door SCK CEN Academy

Hoe groter de toegang tot nucleaire kennis, hoe beter de competenties van studenten en werknemers op de werkvloer en hoe veiliger het gebruik van radioactieve straling in de industrie, de gezondheidszorg en in de onderzoekswereld. Bovendien ondersteunt een uitstekende kennisdeling ook nieuwe, innovatieve toepassingen waar de hele samenleving van kan genieten.

Om die reden organiseert de SCK CEN Academy tal van opleidingen binnen diverse nucleaire thema's. Het niveau, het topic en beschikbaarheid van deze cursussen verschilt naargelang het type. We onderscheiden volgende opleidingen in ons portfolio:

Bekijk de opleidingskalender voor een overzicht van komende cursussen.

Naar de opleidingskalender
 • SCK CEN - Opleiding bij Academy (2019)

  Open opleidingen

  De SCK CEN Academy organiseert regelmatig ‘open opleidingen’ in verschillende thema’s. Die opleidingen hebben een vast programma en zijn gericht op individuele inschrijvingen.

  Meer informatie

 • SCK CEN - Opleiding bij Academy (2019)

  Opleidingen op maat

  We voorzien ook opleidingen aangepast aan de behoeften van professionelen die rechtstreeks of onrechtstreeks in contact komen met ioniserende straling in de nucleaire industrie, de medische sector, de niet-nucleaire industrie, onderzoekscentra en overheidsorganisaties.

  Meer informatie

 • SCK CEN - Opleiding bij Academy (2019)

  Academisch onderwijs

  De SCK CEN Academy biedt ook academische opleidingen aan door samen te werken met alle Belgische en verschillende internationale universiteiten.

  Meer informatie

Deel deze pagina