Overslaan en naar de inhoud gaan

Radiofarmaca voor kankerbehandeling

SCK CEN NURA Radiolabeling (2019)

Ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw moleculen in radiofarma

26,4 miljoen nieuwe kankergevallen en 17 miljoen sterfgevallen per jaar wereldwijd - dat zijn de schattingen voor 2030. De zoektocht naar betere kankerbehandelingen is dringender dan ooit. En met het onontgonnen potentieel van jouw moleculen als radiofarmaca binnen handbereik, zou je wel eens op het punt kunnen staan om nieuwe medische mogelijkheden en effectievere kankerbehandelingen te ontdekken.

SCK CEN is een preklinische onderzoekspartner en producent van medische radio-isotopen, en is gespecialiseerd in radiofarmaca. Vertrouw op onze unieke expertise, infrastructuur en focus om je te helpen nieuwe mogelijkheden te ontdekken in de strijd tegen kanker.

SCK CEN versnelt de strijd tegen kanker

Ons speciale kankeronderzoeksprogramma NURA ontwikkelt voortdurend nieuwe kennis op het gebied van nucleaire geneeskunde - onafhankelijk én als Contract Research Organisation. Het doel van NURA is om de ontwikkeling van nieuwe radiofarmaca voor kankerbehandeling te bevorderen.

Zo vergroot ook jij het potentieel van jouw moleculen om levens te redden.

3 radiofarmaceutische diensten voor jou

SCK CEN is een onderzoekscentrum dat radiofarmaceutische kennis bundelt en stimuleert. Met al onze gecombineerde expertise kunnen wij optimaal bijdragen aan jouw ontwikkeling van de volgende generatie radiofarmaca voor kankerbehandelingen.

SCK CEN NURA Radiobiology (2019)

Onderzoek & Ontwikkeling

SCK CEN neemt zijn verantwoordelijkheid als onderzoekscentrum ernstig. Dat betekent dat wij nieuw fundamenteel radiofarmaceutisch onderzoek bedenken en ontwikkelen - met een duidelijke focus op het creëren van interdisciplinaire kennis.

Werk je aan een universiteit of in een farmaceutisch of biotechnologisch bedrijf, en moet je de fundamentele mechanismen van radiofarmaca begrijpen? Dan staan onze wetenschappers in het domein van radiochemie, radiobiologie en dosimetrie voor je klaar.

Ontdek radiofarmaceutische O&O-mogelijkheden

20210205_SCKCEN_MILabs U-SPECT CT_CRO

Contractonderzoek

Naast onafhankelijk onderzoek voor het algemeen belang, kan SCK CEN voor jou ook onderzoek naar nieuwe radiofarmaca en preklinisch radiofarmaceutisch onderzoek verrichten.

Als Contract Research Organisation met gerenommeerde radiofarmaceutische expertise helpen we je bij de ontwikkeling van veelbelovende radiofarmaca in de strijd tegen kanker. Daarnaast streven we ernaar om tegen eind 2025 GLP-gecertificeerd te zijn.

Therapeutische radiofarmaca ontwikkelen

20200527_SCKCEN_Production-terbium

Contract manufacturing

SCK CEN produceert hoogwaardige therapeutische isotopen voor farmaceutische en biotechnologische bedrijven en producenten van medische apparatuur.

Dankzij onze unieke infrastructuur en vergunningen om met een groot aantal isotopen te werken, kunnen wij een groot aantal radio-isotopen produceren. Wij doen ook investeringen om de meest veelbelovende radio-isotopen van GMP-kwaliteit te produceren. Daarom produceert SCK CEN momenteel tot 25% van alle medische isotopen in de wereld - en waarom ook niet die van jou?

Ontdek hoe we dit doen voor Lutetium-177

Hoe SCK CEN jou kan helpen in de strijd tegen kanker?

  • Verken de wereld van radiofarmaceutische toepassingen en grijp elke uitgelezen kans. Met onze unieke expertise, infrastructuur en focus op het vlak van radiofarmaca helpt SCK CEN je in no time je potentieel te bewijzen.

  • Radiofarmaceutisch onderzoek opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je moleculen, en met een bewezen potentieel boor je een nieuwe bron van investeringen aan. Wij leveren de resultaten die jij nodig hebt voor je bestuursvergadering of investeringspitch.

  • Haal jij het meeste uit je onderzoek? Of uit je molecule? Met de juiste kennis kunnen radiofarmaca de strijd tegen kanker een grote dienst bewijzen. Verken nieuwe mogelijkheden, trek financiering aan en neem de juiste beslissingen.

Op zoek naar meer informatie of een oplossing op jouw maat?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voeg hier eventuele aanvraagformulieren toe of bezorg ons meer informatie met betrekking tot een vraag. Wil je meerdere bestanden delen? Dan adviseren we om alles te combineren in een zip-file en deze vervolgens op te laden.
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Deel deze pagina