Overslaan en naar de inhoud gaan

Contractonderzoek: open de deur naar opportuniteiten

Als een van 's werelds toonaangevende nucleaire onderzoekscentra stellen wij onze uitgebreide kennis van radiofarmaca en onze uitgebreide faciliteiten ter beschikking van klanten die onderzoek willen verrichten. In elk project streven wij ernaar je te helpen om je farmaceutische en commerciële doelstellingen te verwezenlijken - en zo een bijdrage te leveren aan de samenleving.

NURA - SCK CEN (2019)

Het doel is in zicht – laat ons je helpen het te bereiken

Je weet waar je heen gaat en wat je moet doen. Als Contract Research Organisation ondersteunen wij klinische en farmaceutische partners bij de ontwikkeling van veelbelovende radiofarmaca voor therapeutische doeleinden, door hen de data te geven die ze nodig hebben om de volgende fase in te gaan.

Onze focus ligt op de fasen vóór het klinisch onderzoek, waarbij wij onze interdisciplinaire expertise ter beschikking stellen, evenals onze unieke preklinische onderzoeksfaciliteiten, waaronder:

  • Labs voor radiolabeling
  • Apparatuur voor beeldvorming
  • Apparatuur voor in-vitro/in-vivotests

Klaar om het radiofarmaceutisch potentieel van je molecule te ontsluiten en de volgende fase in te gaan?

Neem dan contact op.
20210205_SCK CEN_NURA_MILabs U-SPECT CT

Ruime en diepgaande expertise 

Met meer dan 70 jaar ervaring in nucleair onderzoek en biowetenschappen kan SCK CEN het perfecte onderzoeksprogramma op maat afleveren. Wij stellen een gespecialiseerd team ter beschikking en geven je toegang tot onze uitgebreide infrastructuur, om je de onderzoeksresultaten te geven die je nodig hebt. Wij hebben ook vergunningen om een groot aantal isotopen te gebruiken, waaronder de meest veelbelovende: 225Ac, 177Lu, 161Tb en 153Sm.

Onze activiteiten voor contractonderzoek spitsen zich toe op drie domeinen:

Radiolabeling

SCK CEN is gespecialiseerd in radiolabeling en helpt partners bij de productie van radio-isotopen, de chemische scheiding of zuivering, het effectieve labelingproces en de validatie ervan.

Beeldvorming

SCK CEN helpt partnerbedrijven zowel bij in-vivo- als in-vitrobeeldvorming en geeft toegang tot geavanceerde preklinische beeldvormingsfaciliteiten, zoals de SPECT-CT-scanner en de autoradiografiescanner.

Preklinisch & à la carte-onderzoek

SCK CEN kan helpen door je de data te bezorgen die in de preklinische fase nodig zijn om over te gaan naar de volgende fase in het ontwikkelingsproces. Radiofarmaceutisch onderzoek kan onderverdeeld worden in:

  • in-vitro-, in-vivo- en ex-vivotoxicologie
  • farmacokinetisch onderzoek
  • farmacodynamisch onderzoek
  • projecten op maat

Stel het stappenplan voor je product met vertrouwen op

In elke fase van het ontwikkelingsproces voor geneesmiddelen is er voortdurend druk om vooruitgang te boeken. Vertrouw op SCK CEN en wij zorgen er met een goed georganiseerd en deskundig onderzoeksprogramma voor dat je perfect op schema blijft.

Wij houden ons aan de strengste kwaliteits- en procesnormen bij niet-klinische proeven en onderschrijven het beginsel van goede laboratoriumpraktijken (GLP). Wij stellen momenteel alles in het werk om tegen 2025 helemaal GLP-conform te zijn.

Op zoek naar meer informatie of een oplossing op jouw maat?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voeg hier eventuele aanvraagformulieren toe of bezorg ons meer informatie met betrekking tot een vraag. Wil je meerdere bestanden delen? Dan adviseren we om alles te combineren in een zip-file en deze vervolgens op te laden.
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Deel deze pagina