Overslaan en naar de inhoud gaan

Imaging

In de ontwikkeling en het testen van nieuwe radiofarmaca helpt SCK CEN partners bij het visualiseren van de reis van het isotoop in het lichaam of orgaan. Ook de biologische effecten van het radiofarmaca worden dan in beeld gebracht. SCK CEN meet en visualiseert het effect van de gamma-, alfa en bèta-straling in uw stalen. Daarbij lokaliseren we het radiofarmacon en kwantificeren we de impact ervan op het organisme.

Hoe maken we uw opdracht waar?

Partners doen met SCK CEN zowel aan in vivo en in vitro imaging en krijgen daarvoor verschillende geavanceerde beeldvormingsapparatuur ter beschikking: een SPECT scanner, autoradiografische scanner, gamma counter en fluorescentiemicroscoop.

 • SPECT scanner

 • Gamma counter

 • Autoradiografische scanner

 • Fluorescentiemicroscoop

SCK CEN - NURA (2019)

Waarom kiezen voor SCK CEN?

 1. SCK CEN heeft 70 jaar aan bewezen ervaring in nucleair onderzoek en life sciences
   
 2. Onze onderzoekers werken met u een programma op maat uit dat precies voldoet aan uw noden en verwachtingen
   
 3. Een toegewijd, analytisch team gespecialiseerd in de ontwikkeling van onderzoeks- of testmethodes, informatieoverdracht, validatie, stabiliteitsproeven etc. staat voor u klaar
   
 4. Naast de expertise hebben we de juiste infrastructuren – waaronder ook ICERR-gecertificeerde faciliteiten – om aan uw wensen te voldoen
   
 5. Ons personeel met vaardigheden, attitude en kennis op niveau van wereldklasse produceerde al honderden radiolabeled materialen
 • NURA - SCK CEN (2019)

  NURA: ons baanbrekend project

  Met het NURA-project verstevigt SCK CEN aanzienlijk zijn bijdrage in de strijd tegen kanker. Door zijn kennis en expertise op het vlak van radiofarmaca te bundelen, draagt NURA bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie therapeutische radiofarmaca. 

  Meer informatie

 • NURA - SCK CEN (2019)

  Radiolabeling services voor uw onderzoek

  SCK CEN biedt ook state-of-the-art radiolabeling services aan ter ondersteuning van preklinische studies of wetenschappelijk onderzoek.

  Meer informatie

 • SCK CEN - NURA (2019)

  Radiofarmaceutical research in uw opdracht

  SCK CEN ontwikkelt en test nieuwe geneesmiddelen in opdracht van klanten. Ons radiofarmaceutisch onderzoek is daarbij gericht op de ontwikkeling van nieuwe radiofarmaca voor radionuclide therapie.

  Meer informatie

Op zoek naar meer informatie of een oplossing op jouw maat?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voeg hier eventuele aanvraagformulieren toe of bezorg ons meer informatie met betrekking tot een vraag. Wil je meerdere bestanden delen? Dan adviseren we om alles te combineren in een zip-file en deze vervolgens op te laden.
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Deel deze pagina