Overslaan en naar de inhoud gaan

Consulting & partnerships

Consultancy: advies op maat

Klanten in binnen- en buitenland rekenen op de adviesdiensten op maat in alle onderzoeksdomeinen van SCK CEN. Samen denken we na over de vraag en/of het probleem om tot duidelijke en werkbare oplossingen te komen. Onze kennis en ervaring worden ingezet ten behoeve van jou als klant.

SCK CEN & zijn partners

SCK CEN is als nuclear research center altijd geïnteresseerd om de handen in elkaar te slaan voor wetenschappelijk onderzoek dat te maken heeft met ioniserende straling en/of de effecten ervan. Wil je met ons samenwerken? Dan kan dat op verschillende manieren, waaronder de sponsoring van een PhD-activiteit, een wetenschappelijk partnership, contract research etc.

SCK CEN fungeerde al in tal van onderzoeken en projecten als partner.

Ontdek meer over SCK CEN als partner.

Op zoek naar meer informatie of een oplossing op jouw maat?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voeg hier eventuele aanvraagformulieren toe of bezorg ons meer informatie met betrekking tot een vraag. Wil je meerdere bestanden delen? Dan adviseren we om alles te combineren in een zip-file en deze vervolgens op te laden.
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Deel deze pagina