Overslaan en naar de inhoud gaan

Postdoc

2019_SCK CEN - PhD & Postdoc - postdoc

Waarom kiezen voor een postdoctoraal onderzoek
op SCK CEN?

 

  1. Academisch & onderzoekgericht: SCK CEN garandeert je een nauwe samenwerking met de academische sector gecombineerd met het unieke karakter van onze internationale onderzoekomgeving. Je werkt samen met ervaren experts die je begeleiden en gebruikt geavanceerde faciliteiten, specifiek ontworpen voor nucleaire experimenten.
     
  2. Multidisciplinair onderzoek: Je doctoraat is onlosmakelijk verbonden met andere vakgebieden. Dat kan door de veelzijdigheid van je eigen onderwerp of onrechtstreeks dankzij uitwisselingen met collega’s.
     
  3. Uitstekend opleidingscentrum: SCK CEN is trots op de eigen SCK CEN Academy waarmee het in eigen beheer cursussen organiseert. Uiteraard profiteer je van die kansen en uitstekende reputatie.

SCK CEN zoekt steeds nieuwe postdocs.

Naar beschikbare onderwerpen.

Hoe stel ik me kandidaat als postdoc?

Heb je een interessant onderwerp gespot tussen de beschikbare postdoctorale onderzoeken? Dan kan je je via het online portaal in de beschrijving van het onderwerp kandidaat stellen.
 

Bekijk alle details over het indienen van je kandidatuur.

Belangrijke data:

Deadline voor je kandidaatstelling: 23 maart 2022
Preselectie op basis van je aanvraagdossier: 2-3 mei 2022
Mondelinge presentatie over het onderzoeksonderwerp: 16-17 mei 2022 (fixed)
Kennisgeving eindresultaat: 30 juni 2022
Standaard startdatum: 1 oktober 2022

2019_SCK CEN -  MSc en BSc theses & stages - huisvesting

De residentiewijk van SCK CEN

Ga ja aan de slag bij SCK CEN? Dan is een verblijf dichtbij de site mogelijk interessant. SCK CEN biedt verschillende kamers. De residentiewijk is gevestigd op een uniek groendomein van 334 hectare. Je vindt er ook het Lakehouse: het hotel, restaurant, bar en conferentiecenter van SCK CEN.

Meer informatie

Deel deze pagina