Overslaan en naar de inhoud gaan

Residentie SCK CEN

Ga ja aan de slag bij SCK CEN? Dan is een verblijf dichtbij de site mogelijk interessant. SCK CEN biedt verschillende kamers. De residentiewijk is gevestigd op een uniek groendomein van 334 hectare. Je vindt er ook het Lakehouse waar conferenties, opleidingen en meetings doorgaan.

De residentiewijk is gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Het treinstation van Mol ligt in het centrum van de gemeente, op ongeveer 5 kilometer van de residentiewijk. Het is mogelijk om aan het station of in de residentiewijk een fiets te huren; er rijdt geen openbaar vervoer van het station naar de residentiewijk. Vanuit de residentiewijk is het centrum van Dessel het meest nabij (3,5 km) om boodschappen te doen. 

 

Dormitories

SCK CEN beschikt op dit moment over 96 eigen dormitories. Deze bemeubelde eenpersoonskamers zijn uitgerust met een eigen douche en wastafel. Binnen het gebouw deel je met medebewoners een gemeenschappelijke keuken, leefruimte met TV, toilet en wasruimte met wasmachine en droogkast.

Studio’s

SCK CEN beschikt over 48 studio’s, waarvan 24 duplexen. Alle studio’s zijn gemeubileerd en uitgerust met een eigen keuken en badkamer. De duplexstudio’s hebben daarbovenop een aparte slaapkamer.

Rijhuizen

SCK CEN verhuurt ook acht niet-gemeubileerde rijhuizen. Bij interesse kan u best informeren naar de beschikbaarheid, aangezien de rijhuizen meestal bezet zijn.

Wil je gedurende een bepaalde periode in de residenties van SCK CEN verblijven?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina