Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe mee aan een focusgroep over kleine modulaire kernreactoren (SMRs) georganiseerd door SCK CEN!

22 maart '24

Ben je benieuwd naar de opkomst van kleine modulaire kernreactoren en hun mogelijke rol in toekomstige energievoorziening? Wij, sociale wetenschappers van SCK CEN -, organiseren focusgroepen om te horen wat jij als burger denkt over en verwacht van deze innovatieve technologie.

2024_SMR_Focusgroep-socialsciences

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een van onze focusgroepen op 23 april in Tabloo (Gravenstraat 3, 2480 Dessel), van 18:00u tot 20:00u. Je krijgt de kans om samen met andere deelnemers onderwerpen en vragen te bespreken over kleine modulaire kernreactorenin het algemeen. Het gesprek duurt ongeveer 80 minuten en wordt geleid door twee sociale wetenschappers. Jouw privacy is gegarandeerd: de gesprekken worden opgenomen voor onderzoek, maar jouw identiteit blijft vertrouwelijk.

Dit onderzoek maakt deel uit van een groter Europees project, ECOSENS, waarbij vergelijkbare discussies worden georganiseerd in andere landen. Meer informatie over het project vind je hier: https://ecosens-project.eu.

Deelname biedt jou de kans om jouw stem te laten horen en nieuwe inzichten op te doen. Na afloop staat er bovendien een drankje en hapje voor je klaar.

Schrijf je in via het formulier hieronder!
Heb je vragen? Contacteer Robbe Geysmans via robbe [dot] geysmans [at] sckcen [dot] be (robbe[dot]geysmans[at]sckcen[dot]be).

Neem je ook deel aan de focusgroep over kleine modulaire kernreactoren (SMRs)?

Schrijf je hieronder in. We zien je graag op dinsdag 23 april 2024 om 18u in Tabloo!

Voel je vrij om dit met ons te delen (niet verplicht!). Het geeft wat inzicht in de achtergrond van de deelnemers, zodat we de focusgroep optimaal kunnen voorbereiden.
Voel je vrij om dit met ons te delen (niet verplicht!). Het geeft wat inzicht in de achtergrond van de deelnemers, zodat we de focusgroep optimaal kunnen voorbereiden.

Deel dit artikel