Overslaan en naar de inhoud gaan

Lees het gloednieuwe jaarrapport ‘Hoogtepunten 2021’ van SCK CEN

14 juli '22

Met trots presenteren we je ons (online) jaarrapport ‘Hoogtepunten 2021’! In deze editie ligt de focus op ‘samenwerken’. “Wie écht baanbrekende maatschappelijke wonderen wil verrichten, heeft nood aan een copiloot – een partner die een visie deelt, maar een andere vakdiscipline beheerst”, verklaart Eric van Walle, directeur-generaal van SCK CEN. Kortom: twee partners die een gezamenlijk doel nastreven. Dit jaarrapport bundelt alle spraakmakende partnerschappen, die we in 2021 sloten. We wensen je veel leesplezier!

20220713_SCK-CEN_Jaarverslag-Highlights2021

Elk jaar verzamelt het nucleaire onderzoekscentrum SCK CEN in zijn jaarrapport sprekende voorbeelden van fascinerende ontwikkelingen in de domeinen waarin het werkzaam is. 2021 was opnieuw een hoogvlieger! Daar mogen we trots op zijn. We zijn trots op onze medewerkers die jaar na jaar het beste van zichzelf geven, én trots op onze partners. Dat heeft een specifieke reden.

“Ervaring heeft ons geleerd dat we groei pas écht kunnen verankeren door samen te werken. Wie baanbrekende maatschappelijke wonderen wil verrichten, heeft nood aan een copiloot – een partner die een visie deelt, maar een andere vakdiscipline beheerst. Kortom: twee partners, twee specialisaties, één doel en de uitdrukkelijke wil om te delen.”, aldus Eric van Walle.

En onze wil om te delen is groot. In 2021 sloten we tal van partnerschappen. Ze geven een stevige impuls of gestructureerd kader aan de manier waarop we de nucleaire geneeskunde voortstuwen, onderzoek naar afval en berging aanpakken en onze grootste projecten wensen te realiseren. “Dit jaarrapport bundelt al deze partnerschappen die van onschatbare waarde zijn, en laat u kennismaken met onze dierbare copiloten. U ontmoet niet enkel partners met wie we al heel wat vliegmijlen gespaard hebben, zoals het Belgische bedrijf IRE of de Belgische afvalbeheerder NIRAS. We verwelkomden ook nieuwe copiloten in onze cockpit. Ik denk bijvoorbeeld aan de Belgische luchtvaartspecialist SABCA en de Canadese start-up POINT Biopharma.”, besluit Eric van Walle.

Blader door dit jaarrapport en ontmoet onze dierbare copiloten.
Liever een geprint exemplaar? 
📧 Stuur een mailtje naar communication [at] sckcen [dot] be (communication[at]sckcen[dot]be).

Bekijk het jaarverslag digitaal

Deel dit artikel