Overslaan en naar de inhoud gaan

Beheer & ondersteun nucleair onderzoek

SCK CEN is het vertrekpunt voor wetenschappers en ingenieurs die nieuwe nucleaire toepassingen ontwikkelen. Uiteraard kunnen ze dat niet alleen. Daarom zoeken we sterke managers en betrouwbare operatoren die ervoor zorgen dat processen vlekkeloos verlopen – zonder onze strategische doelstellingen uit het oog te verliezen. Managers en ondersteunende professionals die staan te popelen om hun verantwoordelijkheidop te nemen in een innovatieve omgeving zijn altijd welkom bij SCK CEN.

Werken aan het beheer en de ondersteuning bij SCK CEN (2018)

Leid jij ons naar innovatieve ontdekkingen?

Wat je nodig hebt:

 1. Sterke communicatieskills

  Managers & ondersteunende professionals houden onze organisatie samen. Kristalheldere communicatie is dan ook onmisbaar – in het Engels, met de juiste termen en op tijd.

   
 2. Zin om bij te leren

  Van materiaalkunde tot nucleair recht – al onze collega’s krijgen de mogelijkheid om te blijven bijleren. Nieuwsgierigheid zit nauw verweven in ons DNA.

   
 3. Planningsvermogen

  Je mag het allemaal gebruiken, maar niet tegelijk. Bij SCK CEN beschikken we over unieke apparatuur die cruciaal is voor het succes van grensverleggend onderzoek. Verlaag jij de wachttijden door duidelijke afspraken te maken?

Neem je toekomst onder handen

Onze focus ligt voornamelijk op de ontwikkeling van nucleaire toepassingen – in tegenstelling tot academisch onderzoek. Dus als je labo-experimenten wil opzetten, de boekhouding wil doen of een grootschalig project wil leiden, een hands-on mentaliteit heb je absoluut nodig bij SCK CEN.

Beschik jij over management skills en heb jij een affiniteit voor innovatieve nucleaire projecten? Ontdek ons gevarieerd aanbod aan jobaanbiedingen en leid ons naar belangrijke innovaties.

Werken aan het beheer en de ondersteuning bij SCK CEN (2015)

Stimuleer grensverleggend onderzoek

Randy, laborant: Ik verdiep me dagelijks in nieuwe onderwerpen, waardoor ik veel leer op korte termijn. Weet je, bij SCK CEN kan je een leven lang bijleren omdat de technologie en ook de uitvindingen blijven veranderen. Dat maakt het voor ons interessant.

Ik vind het interessant om met ruimtevaart bezig te zijn. Voor veel mensen is aerospace een kinderdroom.

SCK CEN in 3 kernwoorden? Innovatief, vreedzaam en toekomstgericht.
Randy, laborant

Deel deze pagina