Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategisch advies over ontmanteling en decontaminatie

Verken uw nucleaire mogelijkheden. Onze expertise.

20220413_SCKCEN_Catalogiseren ontmanteling

Strategisch advies, afgestemd op uw nucleaire behoeften

Hoever staat u met uw resource planning? Wat is uw technische aanpak? SCK CEN begeleidt u in deze fases, waarbij het uw nucleaire mogelijkheden strategisch plant.

Wij stellen u onze unieke kennis ter beschikking, zodat u uw rol kan spelen in de nucleaire transitie.

SCK CEN heeft meer dan 30 jaar expertise om u het strategisch advies te geven dat u nodig heeft voor uw ontmantelings- en decontaminatieprojecten.

 • 2018_SCKCEN_training

  Strategische planning en optimalisering van de middelen

  Een buitenbedrijfstelling plannen omvat meer dan louter het nucleaire aspect. Het is net zo belangrijk om de hele organisatie klaar te stomen voor deze nieuwe fase. Daarvoor moet zij strategische doelen stellen, middelen plannen, wijzigingen en stakeholders beheren en personeel opleiden en trainen, om zeker te zijn dat iedereen mee is. SCK CEN kan u daarbij helpen!

  Daarnaast selecteren wij zorgvuldig de beste beschikbare technologieën en bepalen wij de knelpunten om een optimale operationele efficiëntie te bereiken.

 • 2020_Ontmanteling-BR3

  Beslissingen nemen en projecten opvolgen

  U staat er bij de financiële berekening van uw project niet alleen voor. Wij zorgen voor haalbaarheidsstudies, doen een kostenanalyse en voeren controles ter plaatse uit. Zo neemt u de juiste beslissingen die inspelen op de wettelijke veranderingen en marktontwikkelingen. Zo blijft uw project op schema.

 • 2022_SCKCEN_Licensing

  Administratieve en vergunningsadviezen en milieubeoordelingen

  Wij zorgen ervoor dat u de FANC- en NIRAS-reglementering naleeft, zodat u de Belgische nucleaire omgeving correct kunt benaderen. Tegelijkertijd moet u uw weg vinden in het vergunningsproces en uw logistieke puzzel op orde krijgen. SCK CEN staat aan uw zijde bij milieubeoordelingen, advies over het buitenbedrijfstellingsplan, het bepalen van de eindtoestand en inventarisbeheer.

Op zoek naar meer informatie of een oplossing op jouw maat?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voeg hier eventuele aanvraagformulieren toe of bezorg ons meer informatie met betrekking tot een vraag. Wil je meerdere bestanden delen? Dan adviseren we om alles te combineren in een zip-file en deze vervolgens op te laden.
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Deel deze pagina