Overslaan en naar de inhoud gaan

Lageradioactiviteitsmetingen

2017_SCKEN_LRM-Lageradioactiviteitsmetingen

Zelf metingen laten uitvoeren?

SCK CEN meet niet enkel in opdracht van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV), Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC) en de nucleaire industrie, maar stelt zijn dienstverlening en expertise ter beschikking voor iedereen.

Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren en kwantificeren van radioactiviteit in:

  • Voeding, diervoerders en voedingssupplementen
  • Drinkwater en water bedoeld voor menselijke consumptie
  • Omgevingsmonsters (oppervlaktewater, regenwater, luchtstof, bodem, sedimenten, vegetatie)
  • Biotestmonsters (neusblaas, urine, feaces) voor de routinematige follow-up van professioneel blootgestelde werknemers of voor speciale controle.
  • NORM-monsters (bv. ingangs en/of afvalproducten van productieprocessen uit de NORM industrie)
  • Monsters van laagradioactief afval

Maak gebruik van ons aanvraagformulier

Voor een vlotte en nauwkeurige afhandeling van uw staalanalyse, verzoeken wij u vriendelijk om ons universele aanvraagformulier te downloaden en in te vullen. Het invullen van dit formulier zorgt ervoor dat we alle benodigde informatie hebben om uw staal grondig te analyseren. U kunt het formulier downloaden via de knop hieronder.

Download het aanvraagformulier

Bezorg ons uw aanvraag

Zodra u het aanvraagformulier heeft ingevuld, kunt u het via het contactveld hieronder indienen. Ons expertteam staat klaar om uw aanvraag met de hoogste prioriteit te behandelen en u te voorzien van de meest accurate resultaten.

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Deel deze pagina