Overslaan en naar de inhoud gaan

SCK CEN voor jou en je klas

SCK CEN Academy werkt mee aan tal van outreach-activiteiten, STEM-projecten en wetenschapswedstrijden. Voor leerlingen in wetenschap en techniek zijn er beperkte mogelijkheden om je eindwerk (GIP) in samenwerking te doen met SCK CEN. Wil je de onderzoekers van SCK CEN betrekken bij je volgende project? Contacteer ons via het formulier onderaan de pagina.

IHEV.jpg

Stel je vraag aan één van onze wetenschappers, via het platform Ik Heb Een Vraag (IHEV): een online vraagbank waarop je terecht kan met wetenschappelijke vragen over allerlei onderwerpen: biologie, fysica, scheikunde en veel meer. Meer dan 1000 wetenschappers van 34 deelnemende Vlaamse wetenschappelijke instellingen werken mee aan dit initiatief. Hieronder een selectie van de vragen en antwoorden gelinkt aan nucleaire wetenschappen en radioactiviteit beantwoord door onze collega's. 

Heb je na het raadplegen van het IHEV archief en de publicaties van BNS of UNEP toch nog een vraag? Contacteer ons dan rechtstreeks via onderstaand formulier.

Vragen over wat de SCK CEN Academy voor jou kan doen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina