Overslaan en naar de inhoud gaan

Toegang en bezoek onderzoekscentrum Mol

In het belang van jouw en onze beveiliging gelden er strikte toegangsprocedures voor bezoekers en leveranciers. Wanneer je bij SCK CEN in Mol een vergadering of presentatie moet bijwonen binnen de externe perimeter of moet leveren in het magazijn of op een werf, geldt volgende procedure.

  1. Je meldt je tussen 8.30 en 17.30 uur aan de hoofdingang. Je vermeldt je naam, de reden van jouw bezoek en de naam van je contactpersoon. Daarna wordt jouw identiteit gecontroleerd op basis van je identiteitskaart of internationaal paspoort. Na een controle van de reden van jouw bezoek, ontvang je een bezoekersbadge. Indien je ook een gecontroleerde of bewaakte zone bezoekt, ontvang je ook een dosismeter.
  2. De medewerker van SCK CEN waarmee je hebt afgesproken, haalt je af waarna je onder zijn of haar begeleiding het domein betreedt om te vergaderen of te leveren.
  3. Je draagt deze bezoekersbadge steeds zichtbaar boven jouw kleding. De medewerker van SCK CEN, die je tijdens het bezoek begeleidt, ondertekent een document wanneer je het domein verlaat.
  4. Je geeft bij het verlaten van het domein het ondertekende document, de bezoekersbadge en eventueel de dosismeter opnieuw af aan de hoofdingang, waarna je jouw identiteitsdocumenten terugkrijgt.

Deel deze pagina