Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijfsinformatie

 • SCK CEN - Geschiedenis jaartal 1962 (2019)

  Geschiedenis

  SCK CEN zag in 1952 het levenslicht. Sindsdien verwierf het onderzoekscentrum een stevige expertise en diepgewortelde kennis over een van de kleinste elementen op aarde: het atoom. Het is tijd om het verhaal te vertellen, te beginnen bij de bron: Mol.

  Lees meer

 • SCK CEN - Infrastructuur (2019)

  Infrastructuur

  Toegang tot unieke infrastructuren speelt een doorslaggevende rol om te pionieren en grenzen te verleggen. Een korte toelichting over zeven specifieke installaties.

  Lees meer

 • SCK CEN - Missie en visie (2019)

  Verantwoordelijkheid

  Met een van de kleinste elementen op aarde – het atoom – willen we het grootst mogelijke verschil maken voor de maatschappij. Als internationaal toonaangevend onderzoekscentrum houden we niet enkel een toeziend oog op de mogelijke impact van onze activiteiten op onze samenleving, omgeving, eigendom en het welzijn van onze medewerkers. We adviseren ook anderen om dezelfde uitmuntendheid in de bescherming van mens en milieu na te streven.

  Lees meer

 • SCK CEN - Raad van Bestuur (2019)

  Structuur en leiding

  Doelen vooropstellen. Plannen. Richting geven. Het is onmisbaar voor elke organisatie, zowel op het vlak van projectresultaten als financiële resultaten. Verschillende groepen geven richting aan onze activiteiten en houden er toezicht op dat SCK CEN doelstellingen in concrete resultaten omzet.

  Lees meer

 • Leven en werken bij SCK CEN (2018)

  Administratieve informatie

  Alle informatie over het juridische statuut van
  SCK CEN, statutaire doelstellingen en boekhoudkundige gegevens vind je hier terug.

  Lees meer

Deel deze pagina