Overslaan en naar de inhoud gaan

Lakehouse

In het groene hart van de Antwerpse Kempen, naast SCK CEN, ligt het Lakehouse. Het doet dienst als conferentiecentrum en restaurant, maar ook als gastenverblijf en bar. Op die manier garanderen we een allround dienstverlening die aan al je noden voldoet.

Op zoek naar een functionele vergaderzaal met alle nodige faciliteiten? Woon je een event bij of volg je een opleiding in het Lakehouse en wil je comfortabel overnachten? Of heb je zin in iets lekkers? We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen.

SCK CEN - Opleiding bij Academy - Lakehouse (2019)
Lakehouse Bar (2009)

Vergaderzalen

Vergader in het midden van de natuur in een van onze vergaderzalen of auditoria. Wij zorgen voor wifi, catering, koffieservice, projectie-apparatuur en alles wat je nog meer nodig hebt voor je meeting.

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

Lakehouse terras (2013)

Restaurant

Lakehouse serveert week- en businessmenu’s in het eigen restaurant. Je kan er terecht tussen 11.30 uur en 15 uur (de keuken is open tot 14 uur).

Bekijk de algemene kaart van het restaurant in samenwerking met Meeza.

Contacteer ons om zeker te zijn van een tafel.

Geen tijd voor een uitgebreide lunch? Maak dan je keuze uit ons take-away menu.
Je bestelling dient voor 11.30 uur te worden geplaatst, zodat deze vers kan worden bereid.
Vanaf 12 uur kan je je lunch ophalen. Opgelet: dit geldt niet in het weekend.

Bestel online

Guesthouse

Lakehouse biedt 21 comfortabele, niet-rokers kamers vanaf € 60. We hebben 10 eenpersoonskamers ter beschikking naast 11 tweepersoonskamers met uitzicht op een prachtig meer. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Lakehouse zorgt ook voor gratis wifi en parking. Ontbijt is standaard bij je overnachting inbegrepen. Hiervoor betaal je € 10/nacht. 

Houd er rekening mee dat het Lakehouse na de kantooruren en in het weekend gesloten is. Bij aankomst op werkdagen voor 7u00 of na 17u00 en in het weekend is je sleutel beschikbaar aan de hoofdingang van SCK CEN, op ongeveer 200 meter van het Lakehouse. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en prijzen.

Adres

Boeretang 201
2400 Mol

De gemakkelijkste weg naar het Lakehouse

  • Het adres luidt ‘Boeretang 200, 2400 Mol’. Twee naburige straten – Boeretang en Lichtstraat – zijn echter enkel toegankelijk voor medewerkers van SCK CEN, VITO en BelgoProcess. Om hier gemakkelijk te geraken, raden we daarom aan om de kruising ‘Gravenstraat’ en ‘Boeretang’ als bestemming in je GPS in te geven.

  • SCK CEN ligt op ongeveer zes kilometer afstand van het treinstation in Mol. Er is geen busverbinding. Je kan in het station wel een Blue-bike huren om die laatste kilometers af te leggen of een taxi bellen.

    Taxi @ Office: +32 14 32 04 20 - www.citytaxkempen.com - info [at] taxi-at-office [dot] be

  • Opgelet: sinds eind 2019 is de Lichtstraat enkel nog toegankelijk voor medewerkers van SCK CEN, VITO en Belgoprocess. Fiets tot aan de brug in Mol-Donk, steek het kanaal over en rijd via het jaagpad langs het kanaal. Je steekt de eerstvolgende brug weer over om op je bestemming te geraken.

Laat ons weten wat we voor jou kunnen doen.

Bel ons via + 32 14 33 20 60 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina