The day of radiation biology and medicine

Pierre and Marie Curie

7 November - Marie Sklodowksa-Curie’s birthday 

Winning Nobel Prizes in both physics and chemistry, Marie Sklodowska-Curie paved the way for nuclear physics, chemistry as well as radiobiology and cancer therapy. To coincide with her birth, 7th of November is proposed to become The Day of Radiation Biology and Medicine.

The day of radiation biology and medicine 

To show your support, may we kindly invite you to register here:

Door hierboven uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens om de oprichting van een (inter)nationale Day of Radiation Biology and Medicine te ondersteunen.

Deze webpagina wordt gehost door 123ContactForm, een externe dienstverlener. Meer informatie over het gebruik van cookies en de bescherming van uw persoonlijke data door 123ContactForm kan teruggevonden worden op https://eu.123formbuilder.com.

Met dit formulier worden de gegevens die u ons doorgeeft door SCK•CEN, Operational Office, Boeretang 200, BE-2400 MOL behandeld.
Het doel van deze gegevensverwerking is het ondersteunen van de oprichting van een Day of Radiation Biology and Medicine. We houden u op de hoogte van de activiteiten met betrekking tot deze dag.

Uw persoonlijke gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en zullen enkel beschikbaar zijn voor derde partijen uitsluitend met het doel om een dergelijke dag te promoten. Meer specifiek kunnen deze gegevens worden doorgegeven aan nationale of internationale organisaties (zoals de Verenigde Naties).

U bent gerechtigd uw persoonlijke gegevens te raadplegen, een wijziging aan te vragen en bezwaar te maken tegen verdere verwerking van uw persoonsgegevens. Een klacht kan bij een toezichthoudende autoriteit worden ingediend.

Contact : Maud Vanderthommen, Communication Manager, Press and Media, Boeretang 200, BE-2400 MOL.